onsdag 23. april 2008

Sukkertøy til en liten karamell

Nå står bursdagene i familien i kø fremover, og jeg har fått laget kort til noen av disse. Jeg har vel nevnt det før, men Karl Mannenmin har voksne barn. Det skyldes at han er 15 år eldre enn meg. Dermed har han barnebarn, mens jeg bare har barn :) Og til barnebarna hans føler jeg meg nok mer som en tante, rett og slett fordi det er for tidlig for meg å være bestemor.

Uansett er det snart ett år siden lille Ida ble født i Tønsberg. Og uansett er hun en skjønn liten skapning. Så ble dette et sukkertøykort til en liten karamell :)
This is a card I've made for my husbands grandchild, who soon will be celebrating her very first birthday. It turned out to be a candy card for a little caramel :)
Et resultat av mine fikse idéer... Måtte brette kortet litt "annerledes" for å få plass til begge hÄnglar-stemplene, så kortet ble litt bredt, med den venstre delen som en slags klaff.

Sånn ser det ut inni - så skjønner dere kanskje litt mer av den brettingen...

The caramel herself :) i godt selskap med en hÄnglar-bamse...


En liten detalj ;)

Håper foreldrene nå har det vettet å holde seg unna bloggen min i noen dager *fnis*





7 kommentarer:

Marte sa...

Så sukkersøtt og nydelig! :) Ida selv var jo en herlig lita tulle! Jeg liker det du gjør med alle detaljer og pynt, viser at du har lagt ekstra omtanke i kortet! :)

Godklem er sendt din vei!

Nikki Fairbairn sa...

Oh Hanne, this is so cute. I love all the lovely hanglar stamps you have used and your husband's grandson is just adorable. Love the way you have sat him next to the little bear. Hugs, Nikki x

Heidi sa...

Hanne dette er bare sååååååå nydelig! Sukk.....her er det bare å sitte og nyte. Liker dette så godt. Og bildet ved siden av den bamsen var jo bare genialt.Men når det gjelder det geniale så er jeg jo ganske vant med det her hos deg da. Selv ser det ikke ut som hodet mitt virker helt for tiden for jeg sitter her og får liksom ikke til noe som helst. Og det jeg lager ser bare teit ut i mine øyne iallefall.
Da er det nå deilig å komme inn her og bare kose seg.

Kjempeklem fra Heidi

Kirsten Aune sa...

Hei Hanne.
Så søtt kort du har laga, til ei søt lita tulle. Jeg liker veldig godt de herlige detaljer på kortene dine!

Jeg håper våren har meldt sin ankomst til Nord-Trøndelag også!
Ha en strålende uke.

Klem fra Kirsten

Lim sa...

I love it Hanne. he coloring and the layout are great. The baby is gorgeous. :)
hugs,
Lim.

Sandra sa...

Åååh det var ju för gulligt!! Verkligen jättefint. Du är DUKTIG!

Kram Sandra

Deb Wood sa...

You're blog is awesome too! Love your card and the card with all the little pullout is amazing, the pictures are wonderful and this is just too adorable!!

Thanks for stopping by my blog and your sweet comment. I haven't been able to check out everyone on Ahilim's blog yet!