onsdag 8. mars 2017

Today is full of promise

På den internasjonale kvinnedagen er det mange som fortjener heder og ære. Åshild er en av dem. Hun er en av mine heltinner i livet, på veldig mange plan 💗 Gårsdagen hadde løfter om mange gode stunder, som jeg ville takke denne flotte dama for med et kort.


På bakgrunnsarket fra Papirdesign har jeg flettet noen remser fra en Authentique-blokk. Så har jeg dærta litt Art Anthology-maling på, for å gi det litt mere liv. Gorjussjenta er som vanlig malt med Distress Ink refillers og teksten er stempel fra Whimsy Stamps.


Har fulgt samme tematikk på innsida, med washitape sammen med papirremsene.
En annen tøff kvinne, Erica Jong, har sagt at "problemet er at hvis man ikke tar noen sjanser, risikerer man enda mer." Det synes jeg er ord noen hver av oss kan ta med oss på en dag som denne.
Heia, heia! 

2 kommentarer:

Åshild sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Åshild sa...

Herlighet - vakre, sterke, flotte og varme venn! Ikke bare satte du meg helt ut i går når jeg fikk kortet, og enda mer når jeg leste de varme ordene inni <3 Og så kommer dette innlegget på toppen av det hele! Du er gull! Og vit at det du skriver, kunne jeg sagt om deg også. Heia for ei knakende bra dame og halleluja for at vi får være kvinner i en del av verden som på de aller fleste plan løfter oss opp.
God klem!