søndag 7. juni 2015

En helt ny prinsesse!

Det er jammen lenge siden jeg har laget noe til noen som er helt nye i denne verdenen, men nå har jeg plutselig - for ikke å si endelig - fått anledning til å lage til to! Produktene må vel sies å bære preg av at det er lenge siden sist jeg laget noe til en baby, men her kommer i alle fall noe til den første prinsessen :)

Nordsalten Hobbyklubb utfordrer oss til å lage et gavesett, noe som var helt perfekt for meg denne gangen :) Jeg har puttet noen prinsesseklær oppi en enkelt dekorert papirpose og laget kort i samme stil. Fargene er inspirert av The Shabby Tea Room sin utfordring, og så fikk jeg endelig brukt noen papirer fra en blokk jeg var så lur å kjøpe på salg for vederstyggerlig mange år siden. "72 sheets of 4,5x6,5 printed and glittered paper", står det utenpå. Oh yeah, sier jeg ;)

Vel - her er posen og kortet samlet:


Liten detalj fra den enkle posen... Dyttet litt hvit maling på sølvhjertet sånn at den la seg i bokstavene, før jeg farget det med brun StazOn. Og hva har man ikke i sine kriker og kroker og gjemmer? Rosa små sikkerhetsnåler, kanskje? Just nettopp :)

Så kommer kortet, som er laget etter skissen hos Mojo Monday .
Både Crafty Cardmakers og Kort o Mania utfordrer oss til å bruke falsk eller ekte søm. Jeg slenger meg med på disse, for på dette kortet syntes jeg det passet fint med en ekstra liten effekt rundt kanten. Sømmen er sydd på symaskin. Ekte saker. Itjnå' fake.

Motivet er et stempel fra Tilda (Tone Finnanger). Det er eldre enn de gamle papirene. Malt med Distress Ink, klippet ut og plassert i en stoffblomst fra -nille :)

Tekststemplene er fra Papirloftet, som jo ikke eksisterer lengre...

Men nytt liv er nytt liv; det er vakkert og fantastisk og verdt all verdens oppmerksomhet.

Når jeg nå først er i gang med så mange utfordringer, deltar jeg like godt på Papirplaneten og Papirlosjen sine "Alt er lov" - utfordringer også :)

Takk for besøket! Ha en finfin start på uka som snart ligger foran oss :)

9 kommentarer:

Heidi sa...

Hælledussen så skjønt <3 Elsker å se kreasjonene dine igjen Hannevennen klem klem

Rebecca sa...

Super Cute! Love your stitching and that awesome flower. Thanks for joining us at Crafty Cardmakers and More.

Bec

Julee (Vervegirl) sa...

Oh, this is positively darling! I love all the bits & bobs! Thanks for joining in the fun over at Mojo Monday!

Pamellia Johnson sa...

Beautiful card, love your layered flower with the pearls. Thank you for joining us at Crafty Cardmakers and More for our 'Stitching' challenge! Hugs, Pamellia DT :)

Sue U sa...

Oh wow, just love your card, all the little details and your fabulous image are amazing! Thanks for joining with our Real or Faux Stitching challenge at Crafty Cardmakers and More, good luck and hope to see you again soon

Hugs, Sue xx

Ane sa...

Så herlig kort! Søtt det motivet! Takk for du deltar hos kort o mania! Dt Ane

Tracey sa...

Thank you for sharing your pretty card and gift bag with us in The Shabby Tea Room! Love the flower and adorable image!

Kristina sa...

Å dette var et kjempesøtt gavesett til ei lita prinsesse! Kjempefint, rett og slett! Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten hobbyklubb!

Monica Langedal sa...

Så nydelig pose og kort!

Takk for at du bidrar i Papirlosjen sin utfordring Alt er lov

DT Monica