tirsdag 6. desember 2011

Juleklokker - Tim Holtz' tag No6

"Hva har du gjort i dag, da?"
"Jeg har laget en juletag."

eller

"Hva har du gjort i dag, da?"
"Jeg har vært på kurs hos herr Holtz."

Jeg velger det siste - vær enig i at det er litt mer schwung over det å være på kurs? Jeg koser meg i hvert fall så til de grader med Holtz sin "adventskalender." Den mannen har ermet fullt av overraskelses-esser. I dag kom en ny. Jeg valgte embossingplata med klokker på til denne. Sånn aluminiumsfoil hadde jeg ikke, så jeg brukte aluminiumsfolie (den tykke) og satte på dobbelsidig tape (Biltema sin brede hvite) før jeg sveivet det hele gjennom Big Shot'en, og det gikk helt fint.


Jeg blandet litt gull inn i alle fargene jeg malte klokkene med for å få litt sammenheng i dem. Lykta er fra en TH grungeboardplate.
Først tenkte jeg dette fikk bli en bursdagstag, men underveis tok den assosiative fantasien overhånd, så da kom de ramlende, den ene julesangen etter den andre; Juleklokker over jorda, Kling no klokka, Kimer i klokker... så juletag ble det jammen i dag også :)

6 kommentarer:

Riet sa...

So wonderful tag.

Hugs Riet.xx

Unknown sa...

Gorgeous! Great job!

Anita Houston The Artful Maven sa...

This is a beautiful tag...nice work!

Torill sa...

Så digg den ble!!!!
Lurt med aluminiumsfolie da!!
Ha en strålende flott dag med Tim i dag også!!!!

Hege sa...

Så kuul!!! Jeg likte ikke tagen Tim lagde i går, - men din er jo rå!!!!

Jeg er på jobb i dag :-)

klems

Trollkatta sa...

Super Tag og gode tips :-) Ble utrolig glad for dine koselige ord. Har lagt til din kreative blogg, slik at jeg lettere finner deg igjen :-)
Ønsker deg en flott dag, klem fra Karin