tirsdag 20. september 2011

Årets første!

Plutselig har jeg begynt å lage julekort! Jeg, som aldri kommer i gang med denslags før i november, med dertil kortere og kortere netter frem mot jul... Hva som har skjedd i hodet mitt i år, vet jeg ikke helt, men det er faktisk ganske trivelig å pusle med dette om dagen ;)

Suddenly I've started making Christmas cards! I never get started with such things until November, so I don't know what's happened this year ;) But I know that this card is inspired by the LiliOfTheValley challenge; use red, green and white! My sweet friend Angella gave me this adorable motif a year ago... eeeh... well, I've painted her with Distress Ink refillers - and here's the card.


På det grønne mønsterpapiret har jeg stemplet Glade Jul (Inkido-stempel) med Distress Ink 'pine needles'. Det samme blekket er brukt på God Jul - stempelet (Inkido, det også). Snøkrystallen, som er stanset ut på Silhouette'n, har fått bittelitt frost-embossing på seg.

Thanks for stopping by - wishing you a week filled with happiness (and maybe some Christmas card making? ;))

6 kommentarer:

Hjemmkos sa...

SÅ julesøtt! kort Hanne :D
Nå fikk jo jeg julestemning også.
Nydelig som alltid!

Heidi sa...

Så flink du er som har kommet igang med julekortene - det er det dårlig med her. Blir vell i de sene nattetimer denne julen også sukk. Særlig siden vi skal opp i muntlig i desember også. Festlig!!!
Dette kortet var superskjønt. Heldige den som får noe slikt i posten. Gleder meg til flere inspirerende julekort fra din kant vennen min. Disse stemplene er jo bare såååå søte!

Hjerteklem til deg fra meg ♥♥♥

Angella sa...

Hei snuppa...
Litt misunnelig for at du er kommet i gang med julekortene... og dette motivet er jo kjempesøtt. Så fint at du likte det:))
Vi søker etter DT medlemmer i Kreativ hobby. Hadde vært gøy å ha deg med... Det er lov å søke:)

Jeg skal treffe Kristine i helga. hun kommer med ett trykk gjengen til Stempelmessa... Gleder meg og snart vil jeg gjerne treffe deg også...

VI snakkes
klem Angella

Kari sa...

Nydelig Hanne!:-)
Supersøtt stempel du har brukt.
På treff i helga skal jeg julepussle litt jeg også!

Riet sa...

So beautiful card,I love the image and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

Astrid sa...

Et aldeles nydelig julekort Hanne:-)) Så lekkert med frost-embossingen og jeg fikk skikkelig julefølelse av å se på kortet ditt!!

Klem Astrid:-)