mandag 18. juli 2011

Waffles for USA

Neida, jeg har ikke satt i gang noe hjelpeprogram - men vafler er godt for det meste. Det vet vi som bor her til lands. Amerikanerne, derimot - stakkars folk, de vet ikke hva vafler er. Det oppdaget Sondre Venninnesønn da han var utvekslingselev i Wisconsin i fjor, og da han nå ble invitert i bryllup, var gaven opplagt; vaffeljern! Så ble jeg bedt om å håndskrive en oppskrift som kunne lamineres og følge med gaven :) Inga Datter oversatte velvillig både ord og mål og handling. Oppskriften, som jeg skrev på et mønsterpapir fra MF, er montert på et fra Webster's Pages.

Sondre, son of a girl friend, was an exchange student in Wisconsin last year. When he now was invited to a wedding in the family, he wanted to give the bridal couple a waffel iron. The waffles we eat (quite a lot of) in Norway are unknown to Americans. So I was asked to hand write a waffle recipe that could be laminated. I mounted it on a DP from Webster's Pages.

Denne melsikten av en charm hadde jeg liggende - hvilken lykke :)
Happiness is to find a flour sift charm for a project like this :)

Brudeparet skulle også ha kort, selvsagt. Jeg brukte mønsterpapir fra Pion Design fra ende til annen.
Also I made a card for the bridal couple. I used DP from Pion Design all over.

Close-up to show you some details; stickles and tulle and these lovely silver hearts :)

The adorable LOTV couple are painted with Distress Ink, then I've added Glossy Accents at the groom's shoes and hat.

I used DP from Pion Design to decorate the inside, and just wrote the wedding couple's names. The ribbon continues from the front of the card.

That's it for today, but I'll soon be back with some more stuff. I've created quite a lot I haven't been able to blog because of problems with my laptop, and just looking forward to show you, now that's everything's ok.
Hope you all have a wonderful summertime! Thanks for visiting :)

Det kommer et lite ras her nå, ettersom jeg har bilder av flerfoldige prosjekter liggende på vent på laptop'en, som har vært plaget med solstikk eller noe i den dur. Ikke vet jeg. Men det jeg vet er at denne sommeren er helt nydelig fin! Dagen i dag er intet unntak - ut og nyte :)

9 kommentarer:

Hjemmkos sa...

for en praktfull gave!

Ser frem til ras på bloggen din Hanne :D

Riet sa...

So wonderful Hanne.

Hugs Riet.xx

enda en scrappedame sa...

For en god ide å gi vaffeljern med oppskrift! Det blir helt sikkert noen fornøyde mottakere :) Oppskriftskortet var bare såå lekkert, og jeg må virkelig beundre den pene håndskriften din. Nydelig bryllupskort du har lagd også.

Anne sa...

For et nydelig kort, og kjempefin oppskrift da, må jo brife litt med det gode vi har i Norge. ;)

Anonym sa...

Ja dette var da både lurt og lekkert :) Flinka! Ingerpinger

Monika sa...

Kort sagt nydelig, og en kjempefin gave :)

HanneA sa...

Både kortet og oppskriften er rålekre!! Synes det var skikkelig smart å legge med oppskrift sammen med gaven. Og så er det så vakkert skrevet at en bare MÅ få lyst på vafler:)
Klem,
Hanne

Lim sa...

Beautiful card and project. Love the hand writing details. Spectacular! Love it!
Hugs,
LIM

Turid sa...

Både brudefolket og gjestene beundret gaven , oppskriften og kortet i høye ordelag, så giveren var meget fornøyd med moras idé og din utforming!
<3