onsdag 13. oktober 2010

Konfirmasjon. Bekreftelse. Sånn 2.

Ja, her er det bare å prøve igjen ;) Nå tror jeg endelig jeg har klart å systematisere og strukturere liv & hus såpass at jeg igjen kan gi plass til gleden ved å skape OG å blogge :) Jeg tenkte jeg skulle vise dere det jeg har gjort med huset litt pø om pø, så kanskje dere skjønner hvorfor jeg har vært så fraværende på bloggesiden...

Her er i hvert fall et kort jeg laget for flere uker siden - til ei jente i slekta som sto konfirmant på Gjøvik 19. sept. Jeg har laget flere lignende kort, fordi jeg synes denne brettingen er så fin når kortet skal inkludere penger. Jeg skjærer altså en kartong i to og bruker en dies fra Tim Holtz til å kutte endene. Så bretter jeg sulamitten i tre deler. Fremsiden blir da som dette...


Til dette kortet brukte jeg et nydelig papir fra svenske Pion design, og malte Gorjussjenta sin kjole (med Distress Ink) etter rødfargen på arket. Jeg startet med Vintage Photo og malte deretter med Victorian Velvet. Det er disse to fargene jeg har brukt på strømpene også. Det ovale stempelet fra Inkido er også svampet litt liv i.

Innsiden... Til dette kortet stanset jeg ut bølgekanter på to ulike kartonger samt mønsterpapiret. På den røde kartongen klippet jeg parallelt med kanten og brukte denne stripa for å gi litt kontrast.

På dette kortet lot jeg den nederste bretten ligge løs, uten å lime fast kantene. I stedet går båndet rundt, og pengegaven kan dermed puttes oppi. Dermed blir det litt enklere å skrive hilsen på kortet ;)

Sånn. Da håper jeg dere har en alle tiders fin onsdagskveld der ute i verden et sted. Her er det surt og kaldt og vått ute, men blidt og varmt og tørt inne, så da er livet slett ikke verst :)

12 kommentarer:

Ida / Little sa...

Virkelig vakkert Hanne! Nydelig farger og den diesen skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har i samlingen egentlig ;) Herlig å ha deg "tilbake" for fullt igjen, digger jo det du lager så jeg følger spent med :)

Klem Ida

papirdilla sa...

Nydelig kort, Hanne! Akkurat slik som bare du kan:) Morsomt at det havnet her i distriktet. Gjøvik er min "hometown".... Og flesteparten av mine konfirmasjonskort laget i høst, har havnet der.

Skikkelig koselig å se at du er på banen igjen:)

Stor klem fra navnesøstra på Raufoss

Anonym sa...

beautifull!!!

Kari sa...

Kjempefint kort Hanne! Nydelig utforming på det også.

Gry-Heidi sa...

Som alt du lager, så er dette også helt nydelig !
Flotte farger og papirer!

Har en følelse av at den diesen finnes her hos meg også snart :o)

Klem :o)

Ellen sa...

Wowwww Hanne,

This is so beautiful. Love the colors and the details.

Hugs,
Ellenx

Riet sa...

So wonderful card Hanne,I love the image and the colours.
So beautiful papers and the details.

Hugs Riet.x

Kortmanitove sa...

Kjempeflott! Så mange flotte detaljer du har fått med... Her har du hatt jobben ;)
Resultatet ble i alle fall nydelig!
Tove

Angella sa...

Ja, sånn skal deg gjøres kjære venn:)

Jeg har vært på Ski-treff i helga, og det slår meg hvor mange hyggelige damer det finnes i denne papirverdenen...og jeg vet at en gang skal vi møtes i ett eller annet treff.

Jeg har som deg ikke vært så aktiv i det siste, hadde egentlig tenk å gi opp med bloggingen, bare legge den død, men så kan jeg ikke det. Jeg har bare så flotte bloggvenner som innimellom forteller meg at sånn skal det gjøres...takk for inspirasjonen.

go´klem
Angella

GryA sa...

herlig kort altså! Gorjuss jenta var flott fargelagt!

Silje sa...

Vakkert som alltid! :D Nydelige farger og så flott komponert!

Blir alltid inspirert av å titte i bloggen din, så jeg syntes du fortjente en award :D Du finner den i bloggen min!

Klem!

Lim sa...

Gorgeous inside and out!
Love it!
Hugs,
LIM