torsdag 9. april 2009

Tralala vår - med Sketch Saturday og ABC Challenge

Når man er så til de grader forsinket med et bursdagskort, må man bare synge tralala og late som det er noe helt annet *fnis* Dette kortet er laget med hjelp av skissa på Sketch Saturday. Av en eller annen grunn har jeg aldri laget noe til den utfordringsbloggen - så da var det vel på tide, da :)
When you're so late to a high degree with a Birthday card, you just have to sing "tralala" and pretend it's something completely different *haha* The sentiment on this card says "spring, tralala spring" - it's a phrase from a song by a Norwegian band... This is my first entry at Sketch Saturday, I loved the sketch by Tracie :)
Denne Gorjussjenta har funnet seg en liten hageflekk til å kose seg i :) Jeg har brukt Word Window-punchen til å lage gjerdet; den brune kartongen er malt med hvit krakeleringsmaling. Gresset er tynne papirstrimler med litt krøll. Pirkehøna kaklet fælt mens hun holdt på med dette, men hun ble da fornøyd med resultatet ;)
I've tried to make a little garden spot for this Gorjuss girl. I've made the fence with my Word Window punch. The brown Bazzill is painted with white Crackle Paint. The grass is made by cutting and curling tiny paper strips.
Heller ikke ABC-utfordringen har jeg vært med på før, og nå har de allerede kommet til bokstaven I - for innside. Så her er den. Ganske så enkel, med et journalbokhjerte fra Making memories som hovedpynt.
This is also my first entry at ABC Challenge, as already has come to the letter I - for inside. So here it is. Quite simply made, with a MM journal heart as the focus. The text says: "Small things comforts the heart. A ladybug. A sunbeam . A smile...
... and a butterfly :) I love these laser cuts from Karen Marie Klip.
A piece from the back as well, to finish it all.

Tar også med en bit av baksida her... Dette signaturstempelet fra svenske Inkido har blitt en favoritt. Marte lurte på hvor jeg hadde fått tak i det, og jeg har kjøpt det på Penelope-butikken her i byen. Jeg tror Inkido bare selger via forhandlere...
Nå tar jeg påskeferie fra bloggen, og vil veldig gjerne få ønske alle sammen riktig gode påskedager, hva dere enn skal bruke dem til. Pass godt på dere selv, følg fjellvettreglene, og se opp for plagsomme høner!
I will now have a little Easter holiday, and wishes you all a happy Easter! Take care, and watch out for annoying hens!

32 kommentarer:

Rita sa...

Skal du aldri slutte å imponere du, hannemor? Dette var bare griselekkert!!! Ikke rart til og med pirkehøna klapper deg på skulderen og sier well done!

Ha en strålende påske, ser allerede frem til nye krumspring.
Klem fra rita

Maya sa...

Åhhhh hildrane du!!! *dåne*
Noe så utrolig lekkert,Hanne!!
*dåne litt til*
Så vakkert med hageflekken,for en knakende flott detalj!!
Du er mesterlig :)
Go`klem fra Maya,med ønsker om gode påskedager :)

Kim Piggott sa...

Hanne your work is exquisite!
Love your beautiful card. So much gorgeous detail love your little garden!
Such a pretty image coloured so perfectly!
Wonderful paper and design!
Happy Easter!
hugs
kim x

May-Bente sa...

Å skaperens tid er ikke over, sier jeg. WOW.Hva kan jeg si,.. utrolig lekkert kort. Jeg ble bare sittende å gape en lang stund,... Gosj.
Forsatt god påske:))

Line sa...

For et fantastisk flott kort Hanne!! Du har virkelig skapt en deilig liten oase, så masse lekre detaljer at en bare må titte og titte:) Gi deg et real klapp på skulderen for dette var virkelig et mesterverk:)
Ha en fortsatt strålende påske!

Klem, Line

~Denise Lynn~ sa...

Another fabulous card Hanne! It's just beautiful! Love the soft colors and the details, see really looks to be sitting in the grass. Lovely coloring too. :)

Kirsten sa...

Åhhhh - noe så nyyyydelig!!! Dette var bare så utrolig lekkert, Hanne! Men det er jo alt du lager! Og så er jeg så misunnelig på håndskrifta di! *sukk*

Håper alt er bra med deg, og at du nyter påsken!

God klem fra Kirsten

Solveig sa...

Dette var bare sååååå lekkert!!

Ha en fin påske!

Riet sa...

ohhhh wowwww Hanne,what a beautiful card,l love the stamp.
so beautiful paper and details.

hugs Riet.x

kaylou sa...

oohhh wow absolutley beautiful.
Hugs Kaylou xoxo

Helen sa...

Totally Gorjuss! Love the scene you've made and the butterfly inside is just beautiful!
Thanks for joining us at the ABC Challenge this week!
Helen x

Debbie sa...

Oh what a stunning card Hanne, your colouring is beautiful and I love all the pretty details you have added. Your cards are real works of art! Debbie x

alina sa...

Wow, Hanne, absolutely beautiful card! Gorgeous!
Hugs, Alina

Angella sa...

Så herlige farger Hanne... Rålekkert kort! Jeg bare henger meg på alt som har blitt sagt til nå:)

Snart ferdig med halve vinduene på huset... litt deilig å være ute også:) Jeg har nettopp lest ferdig to mesterlige verk av Carlos Ruis Safón "Vindens Skygge" og "Englenes spill". Fantastiske bøker... Så leste jeg "Señor Perigrino" og "Miraklene i Santo Fico" mens jeg var i Chile... to lettleste og flotte bøker. Jeg har hatt Stieg Larsson bøkene på vent til nå... Gjett om jeg prøver...men kommer ikke inn i den..Nedtur! (Så har jeg ikke lest mer enn 50 sider heller da) Kan jo være grunnen!! Så kom med forslag til bøker som må leses!
Jeg prøver virkelig å stresse ned... ender bare med at jeg stapper munnen full av snop.

Påskeklem
Angella

Lene's stempelhjørne sa...

Åhhh..så utrolig lekkert gorjuss kort:D Nydelig malt og herlig satt sammen med alle de vakre detaljene.

ha en super påske.

Klem ,Lene

Pia sa...

wow super nydeligt kort med mange lækre detaljer.

Suze sa...

What a beautiful card Hanne, with all those beautiful details
Greetings Suze

Jorunn sa...

Nyydelig vårkort! Motivet er jo nydelig, og så var det nydelig fargelagt også!!!
Wow...lekkert!!!

Ha ei flott påske!

Klem,
Jorunn

Hege-Annie Simonsen sa...

Åh, dette var vakkert!! Likte så godt 3D detaljene med gress!! Herlig, herlig, herlig!!!... Tror jeg må prøve det en gang! :-)

Den eggekartongen sto vel tom i to uker, før jeg endelig fikk gjort noe med den! Og så gikk det så kjapt, når jeg endelig fikk "kasta meg over den"! *lol*

Nyt ferien, borte fra papir og kort!! Satser på at vi får litt sol hver dag, over hele landet!! - Så langt har det ikke vært så aller verst her nordpå! I går var det overskyet, så da tok vi turen på museum med venner. Gøy det også! :-)

Tar gjerne imot noen stempeltrykk av Whimsy Stamps, sånn etter hvert - men det har på ingen måte noen hast! Tusen takk for tilbudet!! :-)) Du må endelig si fra hvilke trykk du vil ha i retur!

Påskeklemmer i fleng, Hege. B-)

Cecilie sa...

Sååå nydelig kort! Skikkelig lekkert.

HEIMLAGA sa...

Herre.. for et nydelig kort... tørr nesten ikke se meg rundt i bloggen din, for jeg blir alltid værendes her i timevvis. Du har det jeg karakteriserer som min drømmestil på kort ♥ men så god som deg blir jeg aldri. Derfor så koselig at akkurat du liker det jeg lager, selv om jeg selv ikke er helt fornøyd :) Håper du har en nydelig påske. Savner å være mer aktiv kortner, men det kommer sikkert tilbake, paralellt med kreftene :D Og gjett da skal jeg ha de derre Gorjuss stemplene. De er megasøte :D *stønn* Stor klemm fra VyanMica

tracie sa...

Oh wow Hanne what a fabulous card, love the little garden you created for the beautiful gorjuss girl and all the stunning details ~ love it. Thanks for joining us this week at SS
hugs
Tracie :)x

Anonym sa...

Once again you amaze me with your gorgeous details and coloring!! This is so stunning!! TFS! :)

Lene Aase sa...

For et vakkert kort og utrolig lekkert fargelagt. Digger alle detaljene pirkehøna lager:)

Klemmer fra Lene:)

Kaia sa...

Lekkert, lekkert sier bare jeg.
Ha en fortsatt flott påske :o)

Sharon sa...

Oh wow, this is simply stunning. I love the scene you have created, its gorgeous.

Jannhild sa...

Absolutt helt nyyyydelig, Hanne!!!
Utrolig flotte detaljer! Tar rett og slett av meg hatten jeg!

Klem og ha en flotsatt god påske, det som er igjen :)

Heidi sa...

Hei vennen min

Endelig fikk jeg en ledig stund og kunne sette meg godt tilrette og nyte arbeidene dine igjen. Og her var det jo bare å stønne av beundring nok engang. Så utrolig masse fint du har laget vennen min.
Det er jo en sann glede å komme inn her hver eneste gang.
Også har du jo fått så nytt fint bilde av deg selv også. Skjønne damen.
Håper du nyter påskefri og får slappet skikkelig av.
Her måtte vi dra hjem fra fjellet litt tidligere da Martine var skikkelig asmatisk og ikke hadde noen som helst glede av å kave rundt på ski oppe i snøen.

Kos deg de dagene som er igjen da snuppa mi så snakkes vi snart igjen

klemmer fra
heidi

Dawn sa...

Awww this is just so beautiful Hanne

hope you enjoy your little holiday
Hope you are well my friend

Hugs
Dawn
xx

Donna sa...

This is a gorgeous card Hanne, love your coloring and esp all the little details you've added to it such as the fence and the grass, what a great idea.
Hugs
Donna

Monica Anderberg sa...

I really love your color combo on this! It is faboulous. Thanks for sharing your wonderful things!

BR/Monica at scrapoleket.blogspot.com

Vicky (Angeldrummer) sa...

wow this is outstanding i adore the grass behind the girl, the lace is fantastic too thank you so much for joining us on abc this week x