søndag 8. mars 2009

Gratulerer med dagen, Maya!

Og gratulerer med dagen til alle jenter og damer rundt om i verden også :) Tenk å være født på kvinnedagen i kvinneåret! Kjapt regnet fyller altså Maya ettellerannetantall år i dag - hurraaa! Dette er bare en bit av kortet som kommer, vil ikke vise frem resten før hun har fått det (en fiffig måte å si at jeg ikke fikk det ferdig i tide...) Maya har vel feiret både dagen og helgen på stempeltreff, jeg kan ikke fatte og begripe at det kan være så stas? (hehe, har bare hatt biiittelitt lyst til å være der... )

Jeg vil i hvert fall sende en varm og god gratulasjon til ei alle tiders feiende flott og fjong og snill og grei jente! Kjære Maya, jeg håper du har hatt, har og fortsatt vil ha en knakende fin fødselsdag :)
Har dere ikke gratulert henne med dagen ennå, er det vel bare en ting å gjøre? Stikk innom Maya sin blogg og syng en bursdagssang eller noe i den dur. Bare ikke i moll.
Today it's Maya's birthday, and this is just a part of the card I've made for her. I didn't manage to get in to the mail office in time (what a surprise...) and I don't want to show you more until Maya has recieved it... I just wanted to say CONGRATULATIONS and happy birthday to a fabulous fantastic and incredible sweet and nice girl! If you haven't done it yet, please visit Maya's blog and sing a birthday song or something like that :)

And of course; congratulations to all the girls and women in the world on this special day :) Have a lovely Sunday evening, everyone :)

10 kommentarer:

Riet sa...

woww Hanne,what a beautiful card,l love the image.

hugs Riet.x

Hildegunn sa...

Nydelig malt motiv!

Hildegunn sa...

Og gratulerer med nyoppusset blogg :) Den ble skikkelig lekker!

Lim sa...

Beautiful coloring but I want to see more :)))
Love your color combinations my friend.

Hugs and Love,
LIM

Kim Piggott sa...

Oh Hanne how incredibly sweet is this little cutie and so beautifully coloured!
Happy womens day to you too!
hugs
kim x

Camilla sa...

Åh, Vilken söt liten flicka, nu vill vi gärna se mer:))
Hoppas att du har det bra Hanne!
Du har gjort så mycket fint och till sukkersött det var stiligt.
Du kombinerar färger såå fint.
Stora Kramen till dig.
Kram Camilla

Heidi sa...

Heisann vennen min! For et superkoselig bursdagskort du har laget. Nydelig malt i vakre farger med like flotte detaljer. Takk for koselig mld inne hos meg - men søteste Hannemoren da du skal nå bare tenke på deg selv og ikke på alle andre. Du trenger slett ikke huske meg på bursdagen - alt du har hatt med deg selv har jo vært rikelig spør du meg.
For meg er den største gleden å ha deg som venn - og en kommentar fra deg gjør alltid dagen bedre.

Her regner vi vekk i dag men bedre det enn snøen som lå på bakken når jeg sto opp i halv seks tiden. Jeg ønsker meg så veldig vår.


Ha en toppers mandag

Klemmer fra
Heidi

Anonym sa...

Oh Hanne!! This is so very sweet!! I love your creation!! TFS! :) Hope she had a great birthday!!

Maya sa...

Verdens beste Hanne!!
Du er bare så snill og god du *klemme litt ekstra!*
Tuuusen takk for koselig hilsen!!
Nå er det bare å spane på postmannen :)
Go`klem fra Maya

Erin... sa...

Beautiful image!!!