søndag 22. februar 2009

My blogoversary candy #4 ~ being silly

Guddagen, guddagen :) Selv om det ikke gikk Velvets vei på mgp i går, er vi veldig stolte av Thea... og at Aleksander Rybak vant, var jo bare knall! For et talent, og for en låt! Dette blir det fest av i Moskva :)
Jaja... i dag har jeg startet dagen med litt uvennskap - blogger nektet plent å laste opp bildet mitt! Grmpfff. Men her kommer det endelig litt påfyll til min ettårsfeiring. I dag handler det om å gjøre teite og tåpelige ting, og her er mitt bidrag i så måte...
Jeg hadde en periode dilla på å bestille papir fra nettbutikker, og i frykt for at papiret jeg bestilte ikke hadde heeelt riktig farge, bestilte jeg alltid to av hvert ark. Hm. Det eneste resultatet av det, er at jeg har altfor mye mønsterpapir! Så nå tenkte jeg å gi bort noe av det. Jeg har plukket ut et ark fra alle jeg har to eller fler av, og toppet det hele med to kliss nye lekkerbiskener fra MME. Alle arkene er rene og pene. Fine er de også, jeg trenger bare ikke to av hver av dem.
Here's what I'll put in my blogoversary candy today. It's all about doing some silly things. I was hooked on ordering DP from web shops for some time, and the silly thing was that I always ordered two of each! I wanted to make sure that the papers had the right colour nuance, you know, but all this shopping has just resulted in the fact that I have far too many DP's! So then I thought this would be a nice occation to get rid of something *haha* All the papers are neat and clean and lovely - I just don't need two of each... At the top I've added two brand new DPs from MyMindsEye.
Så... i dag kan dere først gjette på hvor mange ark som ligger i denne bunken, og deretter kan dere fortelle noe teit/tåpelig som dere har gjort. I forbindelse med denne hobbyen, altså, trenger ikke ta med alt det andre *hehe* Den som gjetter riktig, får en ekstra lapp i hatten :)
Today I want you to guess how many sheets I have collected here, and then tell me about something silly you have done. As a card maker, you don't need to tell about all the other stuff *haha*
Ha en fin søndag der ute i verden! Have a lovely Sunday, everybody :)

35 kommentarer:

Torill sa...

Jeg tipper 56...
og du og du for en candy dette blir!!! Du er sprø, du:-)

Jeg husker da jeg først fant ark i butikker... jeg trodde jo at dette var de eneste arkene jeg noen gang kom til å finne - ever! og da var det å hamstre da... Lite viste jeg da, at dette var en hobby som skulle eksplodere - også med tanke på mønsterarkbeholdning... Men ennå har jeg jo flere igjen av de første jeg hamstret...

Rita sa...

Kjenner meg godt igjen mtp mønsterark hamstring. Tror liksom ingenting kan toppe det siste lekre på markedet..

Jeg tipper 45 ark, ikke lett å se utifra bildet. Men en solid bunke var det i allefall :o)

Tabbe... Hm, hvilken skal jeg velge... Kjøpet av alle stickers og mønstersakser? Glad jeg endret holdning til dette med blogg. Hvorfor skulle jeg vise frem mine kort, liksom.. Men det gjorde at jeg ble kjent med mange hyggelige medsøstre.

Marte sa...

Så mye lekre papir! Jeg tipper 65 :) Og som Torill gir jeg meg over - årets candy må jo dette bli!

Teite ting,ja.. Å legge hele armen i stempelputen eller å vaske gulvet med stempelrens etter at puten fikk en tur i gulvet med "våtsia" ned - er jo bare noe av det. Men det teiteste er kanskje alle de gangene damedemonen hvisker i øret at det jeg lager ikke er bra nok. Men - 2009 er året hun skal legges død, en gang for alle! Håper jeg ;)

Ha en fin søndag, og heia Rybak! Her synges sangen for fulle mugger mens man rydder på kortbordet :)

Stor klem til deg min venn!

Anonym sa...

Den er grei (hvis de ikke er brettet dobbelt): 21. Angående det teite (hvis jeg altså kan få ENDA flere lapper i hatten) vil jeg få nevne det å søndags-rydde kortskuffen.

Anonym sa...

What a gorgeous stuff today (and yesterday of course). I think you've collected 38 sheets of this beautiful paper.
The silly thing I didn't wasn't really silly, but I bought my Silly (= Silhouette, a very handy cutting machine!!)
Have a nice sunday!

milli sa...

Oi! Det var en stor bunke det!
Jeg tipper på 50.

Tabbe i sammenheng med hobby...hm, skal vi se, må bli mitt innkjøp av "ferdig-skjærte" kort det da.
De er i formatet 13,5 x 13,5cm, og ettersom jeg nå har fått dilla på å lage kortene mine selv av cardstock i formatet 15 x 15 cm, så ligger det rundt en 500 ferdigpregede kort her til ingen nytte...

Ha en flotters søndag!

Benedicte sa...

tipper 63 ark!

for en flott candy!

har kjøpt endel ting som eg aldri har brukt.... bl annet kalk, og drøssevis med klistremerker.... og tatt vare på absolutt alle papirbiter en stund... ( så der har det virkelig blitt en solid haug i den skuffen... kjekt å ha, vet du.. men blir det brukt? nei....)

ellers har eg en god del hobbybøker som aldri er blitt brukt...

ha en fortsatt fin søndag.
klem fra Benedicte

Caroline sa...

Jeg tipper 53 ark! Denne candyn blir noe av det villeste jeg har sett tror jeg :O ! For noen premier, sier jeg bare :D !!

Den største tabben innenfor denne hobbyen tror jeg var å hamstre Around the block maskinduppedingstingen og alle mulige tilbehørsduppedingser som hører til maskindingsetingen. Jeg har ikke brukt den en eneste gang! Bare fordi den så stilig ut, tenkte jeg at DETTE kommer jeg til å bruke masse. * dåne *
Som om ikke det holder, så åpnet jeg jo selvfølgelig hver og en av disse pakkene til tilbehørsdingsene, så ikke noe gikk det an å bytte heller
* dobbeltdåne * ..

Line sa...

MMmmmm, dette var enda en fabelaktig fristelse må jeg si!
Massevis av flotte papirer! Jeg tipper at det er 43 ark i bunken.
Litt hekta på papirer og, så litt fler kommer alltids godt med hehe;)

Noe teit jeg har gjort..vanskelig å velge gitt..mmm. Jeg sleit litt med å finne en spes grønnfarge på Bazzill-kartong en gang, og for å være sikker på at jeg traff riktig bestilte jeg minimum 3 av hver farge som ligna litt.. kan si det sånn at jeg fikk mange ekstra.. ;)

Ha en strålende søndag!
Klem, Line

Maya sa...

*ler* Jeg er en samler,og det er du også ser jeg! ;) *fnis*
Jeg kjøper bestandig to av hvert ark,og noen ganger tre...
Så ligger de der,og blir klappet på og sett på og noen blir ikke engang brukt fordi de er så pene..
Hvor teit er det?! (Samlemani,ja...)

Hvor mange ark,hmmmm...
Tipper 75 jeg!

Ha en flotters søndag,Hanne-mor :)
Klem!

Ida / Little sa...

Jeg gjetter 65 :) Dette må jo være bloggverdens største candy til slutt :) Og jeg får si som Torill, du er sprø, du! ;)

Tabber ja, i det siste har jeg begynt å stemple opp ned av en eller annen grunn, og gjerne da jeg har kortet klart og bare skal stæsje med ett siste stempel og blingsen må dekkes over. Ellers så har jeg masse ugunstig kapp da jeg i begynnelsen ikke kunne skjønne vitsen med å ha så store ark (12x12):p

Sendte inn stemme igår på velvet, synd de ikke kom videre. Men Alexander var jo og flink. Ha en flott søndag :) Klem Ida

Julia sa...

WOW, så mange fine ark!!
Jeg tipper 47 ark.

Det dummeste kjøpet jeg har gjort tror jeg er mine første kjøp, for da tenkte jeg; skal aldri lage kort full av stæsj. Skal bare ha ark og et stempel på ;-)
men nå vet jeg bedre...

Ha en fin søndag!

Veronica sa...

Wow! Denne Candyen tar virkelig av!!! Jeg tor det er 36 ark der:) Å når det kommer til tabber, er listen min så lang, at det er ikke godt å vite hvor jeg skal begynne. kan jo ta den siste, som hendte i forgårs. da hadde jeg hørt at det var lurt å tynne ut cracklepainten med litt vann, så det gjorde jeg. Helte litt vann i flaska, å rista i vei. UTEN å ha festet lokket! Det ble en del vasking av det, ja...

Hege-Annie Simonsen sa...

Jeg kjenner meg godt igjen når det gjelder å kjøpe litt for mye mønsterpapir til denne hobbyen, ja!... ;o) Spesielt i begynnelsen var nok tendensen til å hamstre stor - men det hender jeg fremdeles kjøper inn flere av de arkene jeg liker ekstra godt.. - satser jo på å få bedre tid en eller annen gang, til å fullføre alle prosjekter man lyster på og har ideer om i hodet stadig vekk! ;o) Det er nok litt dimt å handle så mye 12x12 ark, ja.. så det må nok bli en av mine dumheter i denne hobbyen! Kan jo starte butikk selv, hehe!...

Jeg tipper du har 50 ark i denne fine haugen av mønsterpapir. :o)

Fortsatt god fastelavnssøndag til deg og dine!

❤ Kaia sa...

Candyen din blir kjempebra.

Av teite ting og kjøp har jeg en masse klistermerker, og så samler jeg nesten på alt av papirrester. Og etter å ha ryddet i resteesken ett uttall av ganger har jeg nå blitt litt flinkere å kaste noe av det.

Ha en super søndag :o)

❤ Kaia sa...

Jeg glemte å tippe hvor mange ark det er. Satser på 42 jeg.

Klem

Kari sa...

WOW! for en candy dette blir Hanne!
Jeg tipper 46!
Og min største tabbe var da jeg velva drikkekoppen utover mitt så godt som ferdige prosjekt!! Usj!!!
Moralen blir;- ha ikke koppen stående på scrappepulten!
Ha en fin fin søndag:)

Anonym sa...

Jeg tipper 58 ark.
Tabbe- Stemple kort opp ned.
Marit S

Solveig sa...

Tipper 43 ark. :)

Ha en fin søndag!

Papirskreppa sa...

Kanskje 46? Har prøvd å telle, men får forskjellig antall hver gang;) Så det blir litt gjetting her. Har ikke scrappet mer enn et år ca. Men det må vel være alt jeg bare kjøpte i begynnelsen, uten noen plan. Kan si det ble noen klistremerker på meg og, ja;)Ha en fin kveld.

Alina sa...

If I say 60 am I right?
Something silly? I bought a pair of beautiful boots two months ago, size 39,5 and my size is actually 39. But I couldn't rezist, they were beautiful and they didn't have another pair in the shop. But now, I just look like Charlie Chaplin wearing them, because they really became curved!!!!!!! I just can't believe it!!!!!
Have a lovely evening!
Hugs, Alina

Dawn sa...

Oh Hanne I do that too - order loads of papers then never use them - I think it's an addiction - I really do!!! EEK!! Mind you there are times I certainly wish I had bought 2 of something then you can't get it again!!
Anyway I guess 33 papers...
Well where do I start - I have done every stupid thing in the book!! I did once make a whole card with all the flowers etc on it then at then end realised it was up side down - Double Grrr!!

Hugs
Dawn
xx
Glad you had a dance to your music my friend - music certainly lightens the heart...

Kristine sa...

Jeg tipper 30 ark;)

Og en dum ting jeg har gjort:
Bli lokket av disse altfor fristende epostene om tilbud hos Panduro. Så kjøper man masse avd et som er på 70% og tenker at det kan man bruke til noe lurt, og så blir det bare liggende!
Og selvfølgelig å kjøpe flere av hvert mønsterark man liker, og så får man aldri brukt de opp;)

Anonym sa...

Ojoj, vilken fin blogcand..
Jag gissar på 59 papper.

Hmm något dumt - Ett av de värsta felen var när jag skulle göra det sista på ett album med Bind it all och gjorde hålen på fel sida..

Hildegunn sa...

SÅ utrolig flott dette blir.
Jeg tipper 32, jeg.

Mine dummeste kjøp har vært noen blokker fra DCWV med alt for mange ark av hver sort i samme blokka. Jeg har ikke fått brukt så mange av hvert ark, de ligger der og støver ned.....

Irene sa...

Jeg tror det er 55 ark på bildet.

Har kanskje ikke gjort så mange tabber men typiske ting jeg gjorde i begynnelsen var å kjøpe mange SMÅ stempler, flere mønstersakser - kan si at jeg ikke har brukt alle like mye da. :-) Og så har jeg fortsatt mange stickers i gull og sølv - flere ark faktisk. Og de sliter jeg litt med å bruke opp. *ha ha*

Hilsen IreneR

Christine sa...

Jag tror... jag tror... 74 känns som ett bra nummer!
Håller med om att denna candy blir helvild!
Senast igår satt jag och pratade med min sambo samtidigt som jag skulle montera ett kort - oj, öppningen kom på fel sida, ser helkorkat ut. Så jag börjar om, för att göra samma sak igen!!! Sen åkte sambon ut ur rummet!
Kram Christine

Unknown sa...

tipper 30, første gang jeg er innom her, og herremin så mye fint du har laget

Anonym sa...

Hei!
Jeg tipper 22 ark jeg!
Skulle jeg ramset opp alle dumme ting jeg har gjort mtp denne hobbyen, så hadde det ikke blitt plass til mere på serveren:-)
Hilsen
Torhild på Ryggvoldhaugen.

Hannemor: sa...

Skal vi se... jeg tipper at det er 44 stk ark

Hilsen Hannemor

GryA sa...

Hjelpe meg for en blogcandy! Tipper at det er 53 ark i bunken jeg...
Tabbe? var veldig ivrig på å kjøpe blokker med mønsterpapir i begynnelsen. Gjerne med masse farger og glitter og greier...skulle jo lage masse morsomme bursdagskort...ehh...nå lager jeg nesten ikke kort.Bare Lo`er og der ligger blokkene gitt.

Marteslillerom sa...

For en haug med ark. Tipper....56 ark. For en candy!!!

Det må bli klistermerker som jeg trudde jeg skulle få bruk for, no er det 6 åringen i huset som bruker dem.

Klem

ribenaruby sa...

It's so easy to buy more of something especially when you're a cardmaker, I'd love to guess at 50 sheets of pretty paper. thanks for this chance to win.

Tina sa...

Hanne you made me laugh.. i've had a DP fetish for five years..... i know exactly what you mean about ordering more than one.. i've been known to order six or seven..hehehehe.. that MME Penny Lane looks so yummy yes please... i'm going to guess at least 100 i've got three rolling hoppers full, so i guess you are probably the same as me..hehehe.. have a great week, i hope you are healing well..and feeling better...Crafty Hugs Tina x

mellem sa...

Jeg tipper på 32 ark :-) Kjempemye lekkert papir :-)