onsdag 22. oktober 2008

På rett kurs :)

Torsdag i forrige uke holdt jeg mitt tredje kurs, denne gangen var det mappekort som sto på programmet. Marie Niese ville gjerne være med, men ettersom det var smekkfullt, tilbød jeg meg å ta et ekstra kurs - dersom hun fikk med seg noen fler. Det gorde hun, og i går ettermiddag trippet sju forventningsfulle trettenåringer inn på bakrommet hos Penelope :) Jentene var superflinke, og laget nesten det samme kortet som på torsdag.

My third card class was to make a folder card. I had one class with adults last week, and another one with some 13 year old girls yesterday. It was really nice, and the girls were SO clever! I'll just let these pictures speak for themselves...
And here's the result...
Dette kortet er det vi laget på torsdag, og da brukte vi litt mer tid og krefter på kantene, med puss & blekk & bøy & strekk ;) Til jentene; takk for i går! Det var skikkelig trivelig å ha kurs med dere, så kom gjerne tilbake :) Og gratulerer med dagen, Benedikte!!
Til alle dere andre; håper dere får en fin ettermiddag og kveld. Her er det skikkelig surt høstvær, det er bare å holde seg innendørs. Like greit, det :)

15 kommentarer:

Camilla sa...

Wow så stilig mappekort!! Mange lekre detaljer her;) Og ser ut som om jentene koste seg også, i dyp konsentrasjon!
Klemmer fra Camilla.

Heidi sa...

For en hærlig gjeng med jenter- så ut som om alle storkoste seg. og kortet de laget var jo knallfint også da.
I dag løp Martine og jeg fra bilen og bort til postkassen. Og tenk der lå det post fra Hanne. Vet ikke hvem av oss som jublet mest jeg. Martine syntes det var utrolig spennende å riste på pakken for det var jo en kjempespennende lyd inni der. Og nå sitter hun her med munnen full av sjokolade og smiler fra øre til øre. Og det kortet Hanne......sukk.........sukk.........og sukk igjen. Noe så nydelig.Jeg sitter jo bare her og stryker på det og beundrer det med store øyne. For en fantasi og kreativitet du er i besittelse av .Martine holdt på å le seg ihjel da hun fikk se seg selv inni det-helt hærlig.

Tusen tusen takk Hanne -du er bare såååååå skjønn.

Stor klem fra Heidi og ikke minst fra Martine.

Marte sa...

For en herlig gjeng med jenter, forstår at de koste seg veldig! Og med deg som læremester, kan man jo ikke vente noe annet enn et flott resultat...! :)

Når kommer du til Bærums-traktene?

Maya sa...

Nyydelig mappekort dere laget,Hanne!
Og for en herlig gjeng med jenter!
Kan tenke meg dere koste dere,ja :)

Klemmer fra Maya.

Angella sa...

Så flott at du gjør dette Hanne. Jeg har selv sittet flextimene (fredags ettermiddag) på skolen med mappekort og flere jenter... De syns det er så gøy, men har ikke råd til dyre kurs til 300 kr. Håper de kommer tilbake.

NB! Gjennom Musikk i skolen, kan de søke om frifondsmidler, ca 7000 kr i året for å holde på med dette i skole/fritid... si fra om du vil ha mer info om dette.

hilsen kulturkontakten
Angella

Deb Wood sa...

WOW this is stunning Hanne!! It looks like everyone is working hard and having a great time!!

Heidi sa...

Hei igjen snuppa mi

Måtte bare inn og fortelle om pappaens reaksjon da han så kortet "nei dette må jeg ta med meg på jobben i morgen og vise fram "

Jeg sier ikke mer


Klems

Lia sa...

great project you made withh the adults class, I love it it is really nice to make
Big hugs my friend
Lia

Rita sa...

Eia var vi der, sier bare jeg... Skulle gitt mange klemmer for å få delta på dine kurs -hihi- Du hadde vel blitt flat som en pannekake. Så ut som dere koste dere masse.

Likte så godt det julekortet med 3ndypapir i et tidligere innlegg. herlig. Og den jobben du har hatt med de takkekortene... Mistet helt pusten jeg. Men nå har du vel litt mer å shoppe for???

Ha en fortsatt strålende uke!
(nå holdt jeg på å glemme å takke for prisen fra deg. Hjertelig!!)

Klem fra Rita

Camilla sa...

Hejsan Vännen!
Fy katten vad stiligt det var, och extra kurs Hanne!
Tror att töserna blev otroligt glada för det.
Djup konsentration här ser man att det är.
Gillar poststämpeln som är inne i mappkortet..
Kramar i massor till dig:
Camilla

Tonje sa...

Det så ut som en gjeng som koste seg skikkelig! Ble herlig mappekort Hanne. Det er så koselig å se disse innleggene dine fra kursene, jeg kjenner så godt gleden din igjen i innleggene over det å kurse. Det er fint at det er flere som sprer gleden over å lage kort! Så kan vi bli riktig mange, mange kortlagere!

Turid Mari sa...

Heii Hanne!!! Så nydelig kort du har laga til kurset!! Heldige jente ska æ sei dæ!! :)

Tusen takk før awarden æ har fått inne hos dæ!! E godt å komme i gang og oppdatere sæ litt :D

Stor klem, snuppa!!

Heidi sa...

Måtte bare innom og si at de på jobben til mannen var kjempeimponert og damene satt bare og sukket tjiihiii! Også måtte jeg bare legge det ut i bloggen min så alle andre kan få nyte hærligheten.
Henrik har også vist det fram til bestevennen i dag - så her får du masse publisitet altså

Knusemoseklem fra
Heidi

Anonym sa...

Tenk å ha sånn tante da!!! Du er grei du!
Flott mappekort var det også! Ungdommene har sikkert kost seg skikkelig sammen, ser sånn ut på bildene i alle fall!

Klem - Maria:-)

Dawn sa...

Wow Hanne - great photos - looks like they had a fantastic time and what a gorgeous "end result" indeed - lucky girls!

Hugs

Dawn
xx